MEIDÄN TARINA

Rummun Ruoka & Puoti on Teron ja Mikon uusi aluevaltaus, jossa on aivan uudenlainen konsepti ravintolatoimintaan verrattuna yrittäjäkaksikon muihin ravintoloihin. Puodissa ollaan lähellä asiakkasta, jonne on aina helppo poiketa. Haluamme tarjota asiakkaille lähituotettua laatua niin puodin kuin ravintolankin puolella.

Termico Ravintolat Oy on vuonna 2009 perustettu emoyhtiöksi hallinnoimaan kokonaan tai osittain omistamiaan ravintoloita sekä konsultoimaan erilaisissa ravintola-alan hankkeissa. Yhtiön omistajat Tero Lilja ja Mikko Hänninen ovat työskennelleet ravintola-alan erilaisissa tehtävissä yli 30- vuoden ajan, joista ennen yhtiön perustamista noin kymmenen vuoden ajan suurten ravintola- ja tapahtuma keskusten ravintola projektien parissa.

Tällä hetkellä Termico Ravintolat hallinnoi Ravintola Rumpu Oy:n seitsemää ravintolaa Helsingissä ja DT Foods Oy:n Ruokapuotia Helsingissä sekä pidämme huolta yritys- ja yksityisasiakkaistamme toteuttamalla vuosittain lähes tuhat catering / pitopalvelu tilaisuutta Uudellamaalla.